Retourbeleid

Wij bieden geen gratis retourbeleid omdat wij denken dat dit mensen aanmoedigt om producten te bestellen die zij niet echt nodig hebben (wetende dat zij het zonder kosten kunnen terugsturen). Dit gedrag is zeer schadelijk voor het milieu en is volledig in strijd met ons bedrijfsbeleid.


Als u twijfelt over onze maatvoering of specifieke vragen heeft over onze specifieke producteigenschappen, stuur ons dan een e-mail op  info@roffsocks.com


Als u een beschadigd of defect product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op via info@roffsocks.com en wij zorgen voor vervanging.


Om in aanmerking te komen voor een gratis vervanging moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het bewijs van aankoop nodig.


Ruilen of terugbetaling

Als u van gedachten bent veranderd over uw aankoop of de verkeerde maat of kleur hebt besteld, kunt u contact met ons opnemen voor terugbetaling of omruiling. In beide gevallen moet u betalen voor het terugsturen van het product naar ons. Volg de onderstaande procedure om het product te ruilen of uw geld terug te krijgen:


Het proces voor een ruilen:

Neem binnen 30 dagen na aankoop contact met ons op via  info@roffsocks.com en laat ons uw bestelnummer weten en welke producten u daarvoor in de plaats wilt hebben. Wij zullen de omwisseling en de instructies voor de omwisseling bevestigen. Als u hetzelfde product bestelt, zijn er geen kosten verbonden aan het omruilen. Als u een ander product bestelt dat duurder of goedkoper is, zorgen wij voor de extra betaling of terugbetaling om de omruiling via e-mail te bevestigen.


De procedure voor een terugbetaling:

Als u van gedachten verandert over de aankoop, kunt u het product naar ons terugsturen en vragen om terugbetaling van de bestelling. Neem binnen 30 dagen contact met ons op via info@roffsocks.com en wij zullen u bevestigen hoe u de terugbetaling kunt verkrijgen. Indien er meerdere producten in uw bestelling zaten, kunt u een volledige of gedeeltelijke terugbetaling vragen. Zodra wij het (de) product(en) in onze opslag ontvangen, zorgen wij onmiddellijk voor de volledige of gedeeltelijke terugbetaling van de bestelling.


Voor zowel ruil als terugbetaling is het essentieel dat uw artikel zich in dezelfde staat bevindt als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het bewijs van aankoop nodig.

4.7
Rated 4.7 out of 5 stars
Gebaseerd op 6 recensies
Totaal 5 ster beoordelingen: 4 Totaal 4 ster beoordelingen: 2 Totaal 3 ster beoordelingen: 0 Totaal 2 ster beoordelingen: 0 Totaal 1 ster beoordelingen: 0
6 recensies
 • Ferdinand S.
  Geverifieerde reviewer
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  15 uur geleden
  Golfoplossing!!!

  Verrassend eenvoudig en praktisch. 4-uren gaan golfen op een kletsnatte en modderige baan. Nier moeilijk met dit weer. Dus ik was zeer benieuwd. Sleeve Sock bleef zeer goed op haar plaats zitten en gaf een uitstekend bescherming tegen vuil. Het leukste was, aangekomen in de kleedzaal, dat bij het omwisselen van schoeisel, er geen vuil was doorgesijpeld, maar vooral dat mijn voeten en socks kurkdroog waren. Het is echt “amazing”: dus niet allen top wat betreft vuil en steentjes, maar de sock houdt blijkbaar je voeten en schoenen (hogere bottines) kurkdroog. Amazing omdat het de eerste maal was dat ik op een kletsnatte baan speelde en geen natte voeten had. Thanks Røff!!!!

 • Eline
  Geverifieerde reviewer
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  22 uur geleden
  Camino musthave

  Dankzij deze sokken veel meer comfort ervaren tijdens mijn camino reis.

 • Michael
  Geverifieerde koper
  Ik raad dit product aan
  Rated 4 out of 5 stars
  22 uur geleden
  Fijn voor lange wandelingen

  Een keer mee gewandeld, bevalt tot nu toe goed!

 • igor f.
  Ik raad dit product aan
  Rated 4 out of 5 stars
  1 maand geleden
  Getest

  De sokken zitten goed , zijn comfortabel en schuiven niet in je schoenen . voor mij persoonlijk mag de dempende werking iets hoger zijn . dit is op een wandeling van 19 km

 • Cleo V.
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  1 maand geleden
  Super wandelsokken

  Super wandelsokken! Ideaal om te gaan wandelen in de bergen

Recensies geladenRecensies toegevoegd