Retourbeleid

Wij bieden geen gratis retourbeleid omdat wij denken dat dit mensen aanmoedigt om producten te bestellen die zij niet echt nodig hebben (wetende dat zij het zonder kosten kunnen terugsturen). Dit gedrag is zeer schadelijk voor het milieu en is volledig in strijd met ons bedrijfsbeleid.


Als u twijfelt over onze maatvoering of specifieke vragen heeft over onze specifieke producteigenschappen, stuur ons dan een e-mail op  info@roffsocks.com


Als u een beschadigd of defect product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op via info@roffsocks.com en wij zorgen voor vervanging.


Om in aanmerking te komen voor een gratis vervanging moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het bewijs van aankoop nodig.


Ruilen of terugbetaling

Als u van gedachten bent veranderd over uw aankoop of de verkeerde maat of kleur hebt besteld, kunt u contact met ons opnemen voor terugbetaling of omruiling. In beide gevallen moet u betalen voor het terugsturen van het product naar ons. Volg de onderstaande procedure om het product te ruilen of uw geld terug te krijgen:


Het proces voor een ruilen:

Neem binnen 30 dagen na aankoop contact met ons op via  info@roffsocks.com en laat ons uw bestelnummer weten en welke producten u daarvoor in de plaats wilt hebben. Wij zullen de omwisseling en de instructies voor de omwisseling bevestigen. Als u hetzelfde product bestelt, zijn er geen kosten verbonden aan het omruilen. Als u een ander product bestelt dat duurder of goedkoper is, zorgen wij voor de extra betaling of terugbetaling om de omruiling via e-mail te bevestigen.


De procedure voor een terugbetaling:

Als u van gedachten verandert over de aankoop, kunt u het product naar ons terugsturen en vragen om terugbetaling van de bestelling. Neem binnen 30 dagen contact met ons op via info@roffsocks.com en wij zullen u bevestigen hoe u de terugbetaling kunt verkrijgen. Indien er meerdere producten in uw bestelling zaten, kunt u een volledige of gedeeltelijke terugbetaling vragen. Zodra wij het (de) product(en) in onze opslag ontvangen, zorgen wij onmiddellijk voor de volledige of gedeeltelijke terugbetaling van de bestelling.


Voor zowel ruil als terugbetaling is het essentieel dat uw artikel zich in dezelfde staat bevindt als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het bewijs van aankoop nodig.

4.8
Rated 4.8 out of 5 stars
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Totaal 5 ster beoordelingen: 15 Totaal 4 ster beoordelingen: 4 Totaal 3 ster beoordelingen: 0 Totaal 2 ster beoordelingen: 0 Totaal 1 ster beoordelingen: 0
19 beoordelingen
 • Kristel W.
  Geverifieerde koper
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  8 uur geleden
  Niet meer te missen …

  Altijd graag en veel gewandeld maar helaas ook altijd blaren gehad nadien. Sinds ik deze sokken koop niet meer, geen last van blaren maar ook niet meer van stokjes of steentjes in de sok dankzij de sleeve.

  Ik ben fan !!

 • Jo L.
  Geverifieerde koper
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  1 week geleden
  Beste kousen ooit !

  Perfecte pasvorm - volledig naadloos ! Perfect voor lange wandelingen !

 • M-Christine C.
  Geverifieerde reviewer
  Ik raad dit product aan
  Rated 4 out of 5 stars
  2 maanden geleden
  Soks

  Super hoor een aanrader 👍👍👍👍👍

 • Roger
  Geverifieerde reviewer
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  2 maanden geleden
  Roff wandelsokken

  Zit goed en voelt zeer aangenaam aan. De sleeve is een meerwaarde.

 • collet i.
  Geverifieerde reviewer
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  2 maanden geleden
  roff sleeve sok

  meteen de dag na de aankoop uitgeprobeerd, heerlijk zacht aan de voeten, de sleeve blijft ook goed zitten rond de lage wandelschoenen . een echte aanrader.

Beoordelingen geladenBeoordelingen toegevoegd