• Sla je slag met grip

  Padel verovert de sportwereld. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, de juiste uitrusting is cruciaal. Gripsokken bieden niet alleen extra comfort tijdens lange wedstrijden, maar zijn ook cruciaal voor optimale prestaties op de baan. Gripsokken helpen je voeten stevig in je schoenen te verankeren, wat essentieel is voor de snelle zijwaartse bewegingen en abrupte stops die zo typerend zijn voor padel.

  RØFF presenteert met trots de Ultrasoft Organic Grip Sock, ontworpen om aan de hoogste eisen van padelspelers te voldoen.

 • Ultrasoft!

  Onze padelsokken garanderen een perfecte pasvorm door hun anatomische ontwerp en naadloze teensluiting, waardoor blaren en irritatie verleden tijd zijn. De sokken zijn gemaakt van biologisch katoen, zonder schadelijke chemicaliën, waardoor ze buitengewoon zacht zijn voor je huid en uitstekend vocht opnemen.

  De ultradunne, slijtvaste siliconenstrips en het speciale Japanse gripgaren in de hiel zorgen voor een ongekende grip, zelfs in vochtige omstandigheden. Hierdoor blijven je voeten stevig op hun plaats, ongeacht de intensiteit van je training. De RØFF Ultrasoft Organic Grip Sock is de ideale keuze voor spelers die comfort en prestatie willen combineren!

 • Perfecte pasvorm

  Ontworpen om als een tweede huid om je voet en been te sluiten, met anatomische precisie voor je linker- en rechtervoet, voorkomt slobberen en blaren.

 • Ongekende grip

  Onze sokken, versterkt met slijtvaste siliconen en Japans gripgaren in de hiel, zorgen voor maximale grip in alle omstandigheden - droog of nat.

 • Plezier en prestatie

  Geniet van elk moment op de baan met de magische touch van onze sokken, gemaakt van biologisch katoen voor dat extra zachte gevoel, met liefde voor onze planeet.

Wij beloven dat je nooit meer andere sokken wil!

They like it RØFF.