• Let us introduce ourselves

  Wij zijn RØFF. Makers van revolutionaire sokken. Sokken die het leven écht beter maken. Sinds wij de magie van de perfecte sok hebben ontrafeld, zal de sok in ieders leven een compleet nieuwe betekenis krijgen. Niet langer een ondergeschikt onderdeel van je outfit, maar de állerbelangrijkste! Want blije voeten maken blije mensen. Hoe intensief je activiteit ook is, met RØFF ervaar je het genot van de perfecte sok. Een combinatie van innovatief design, ingenieuze breitechnieken en de meest hoogwaardige materialen maken onze sokken magisch.

RØFF is the name

 • RØFF klinkt als rough, maar dan geschreven met een Scandinavisch tintje. Klinkt gek? Daar zijn wij het niet mee eens. Onze naam herinnert ons namelijk elk moment van de dag aan onze missie: Een einde maken aan het ruwe leven van jouw kostbare voeten.

  Bovendien houden we er hier van om dingen anders te doen. RØFF is opgericht om de boel op te schudden in de wereld van sokken, omdat... laten we eerlijk zijn, tot nu toe is het behoorlijk saai geweest!

 • Old tricks create new magic

  Wij lijken misschien jong. Maar met meer dan veertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, prestatiegerichte sokken voor grote wereldmerken, is RØFF verre van een groentje in de wereld van sokken. Met al onze kennis en ervaring hebben wij de magie van de perfecte sok ontrafeld!

  Vanaf nu zal de sok in ieders leven een compleet nieuwe betekenis krijgen. Niet langer een ondergeschikt onderdeel van je outfit, maar de állerbelangrijkste! Onze sokken zitten boordevol innovaties, maar we blijven die extra stap zetten in onze nooit eindigende reis naar perfectie.

Our promises

 • We are curious to be ingenious

  Onze nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter onze creatieve en vindingrijke geest. Als het om sokken gaat, willen wij het naadje van de kous weten. We willen de wereld verrassen en inspireren met unieke, revolutionaire sokken waarmee we de status quo uitdagen en de verbeelding prikkelen. We gaan verder dan de conventionele grenzen van de sokkenwereld en gaan voor revolutie.

 • We create to liberate

  Onze sokken zijn niet in hokjes te duwen. Wij geven mensen zelf de vrijheid om de sok naar eigen inzicht te gebruiken. Of je nu gaat sporten, dansen, ontspannen of avonturen beleeft, onze sokken zijn er om jouw activiteit prettiger te maken. Onze sokken zijn een uitnodiging om je eigen pad te volgen, je eigen avonturen te beleven en de wereld te ontdekken op jouw eigen unieke manier.

 • We care for welfare

  Samen creëren we een duurzame toekomst, waarin we elke stap zetten met het besef dat onze keuzes impact hebben. We hebben een groot hart voor onze planeet, onze klanten en voor de mensen die in elke fase van het productieproces betrokken zijn. Iedereen is welkom, ons communitygevoel en inclusiviteit zijn de drijvende krachten achter alles wat we doen.

  Lees onze duurzaamheidsbelofte