Laat je inspireren

Bij RØFF draait alles om het verkennen van het onbekende en het vieren van elke stap, draai of sprong. Onze sokken zijn niet zomaar een accessoire, maar een essentiële bondgenoot bij elke sportactiviteit. Gripsokken bieden een ongekend voordeel bij het sporten door maximale grip en stabiliteit te garanderen, wat resulteert in betere prestaties en minder kans op blessures. Zet je voeten in beweging en ontdek de krachtige impact van onze speciaal ontworpen sokken.

 • Ultimate Grip Sock

  Deze sokken bieden maximale grip en precisie, ideaal voor sporten zoals voetbal, basketbal en tennis, waar snelle bewegingen en scherpe wendingen cruciaal zijn. Gemaakt van gerecycled polyester, zijn ze ook milieuvriendelijk en duurzaam. Of je nu over het veld sprint, snelle dribbels maakt, of intense rallies speelt, de Ultimate Grip Sock zorgt ervoor dat je altijd stevig in je schoenen staat.

  Shop hier

 • Ultrasoft Organic Grip Sock

  Perfect voor padel, yoga, en fitness, deze sokken combineren het comfort van biologisch katoen met de grip die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren. Ze zijn zacht voor de huid en helpen blaren te voorkomen. De Ultrasoft Organic Grip Sock is niet alleen comfortabel, maar ook een duurzame keuze die je helpt om je sportieve doelen te bereiken terwijl je goed voor de planeet zorgt.

  Shop hier

 • Amazing Sleeve Sock

  Speciaal ontworpen voor wandelaars en trailrunners, deze sokken bieden bescherming tegen steentjes en vuil, terwijl ze je voeten comfortabel en droog houden dankzij de merinowol. De unieke sleeve zorgt ervoor dat niets je wandelplezier kan verstoren. Of je nu een lange wandeling maakt in de bergen of een uitdagende trailrun doet, de Amazing Sleeve Sock biedt de ultieme bescherming en comfort.

  Shop hier

Waarom gripsokken?

Gripsokken zijn een gamechanger voor elke sporter. Ze zorgen ervoor dat je voet stevig in je schoen blijft, wat cruciaal is voor snelle bewegingen, scherpe bochten en plotselinge stops. Dit verhoogt niet alleen je prestaties, maar vermindert ook de kans op blaren en blessures. Of je nu aan het rennen, springen of draaien bent, gripsokken bieden de stabiliteit en het comfort die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

De voordelen van RØFF Socks

RØFF Socks gaan een stap verder dan gewone gripsokken. Onze sokken combineren innovatieve griptechnologie met uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled polyester en biologisch katoen, wat betekent dat je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de planeet zorgt. Met RØFF Socks ben je altijd klaar voor je volgende avontuur, ongeacht de sport. Sluit je aan bij de RØFF community en ervaar zelf het verschil!

We nemen je mee in de wereld van onze sokken, specifiek afgestemd op diverse sporten!

 • Wandelen

  Ontdek wat er echt mogelijk is met elke stap die je zet in de natuur. De Amazing Sleeve Socks van RØFF beschermen je niet alleen tegen steentjes en vuil, ze openen een wereld vol ongestoorde avonturen. Met hun unieke sleeve en merinowol blijven je voeten droog en comfortabel, ongeacht het terrein. Laat je meeslepen door de magie van onze sokken en transformeer je wandelervaringen!

  Lees meer over wandelen

 • Padel

  Wat als jouw volgende slag je naar nieuwe hoogten zou brengen? RØFF daagt je uit met de Ultrasoft Organic Grip Sock. Deze sokken bieden ultieme grip en ongekend comfort, perfect voor snelle wendingen en lange rally's op de padelbaan. Ontdek de kracht van ultieme grip en comfort bij elke inspanning. Ben je klaar om je prestaties naar een hoger niveau te tillen?

  Lees meer over padel ➔

 • Voetbal

  Stel je voor: de essentie van elke beweging, elke sprint, elk doelpunt, verweven in je sokken. RØFF's Ultimate Grip Sock ontketent de kracht van ultieme grip en precisie, essentieel voor snelle bewegingen en scherpe wendingen op het veld. Ben jij de kampioen die de magie van deze sokken op het voetbalveld tot leven brengt?

  Lees meer over voetbal ➔

 • Basketbal

  Droom je van de perfecte dribbel of die winnende driepunter? RØFF's Ultimate Grip Sock geeft je de controle en stabiliteit die je nodig hebt. Met hun innovatieve grip en perfecte pasvorm, helpen deze sokken je bij elke sprong en snelle beweging op het basketbalveld. Ontketen je ware potentieel en speel het spel op jouw voorwaarden!

  Lees meer over basketbal

 • Yoga

  Vind je balans en focus met RØFF's Ultrasoft Organic Grip Sock. Deze sokken, gemaakt van biologisch katoen, bieden een zachte en huidvriendelijke ervaring, terwijl ze zorgen voor een stevige grip op de yogamat. Voel je stabieler en zelfverzekerder in elke houding, van downward dog tot warrior pose. Ontdek de rust en kracht die je nodig hebt voor je yoga practice.

  Lees meer over yoga

 • Tennis

  Elke set, elke slag, elke overwinning begint bij je voeten. RØFF's Ultimate Grip Sock biedt de ultieme grip en ondersteuning die je nodig hebt op de tennisbaan. Dankzij het gerecyclede polyester zijn ze duurzaam en sneldrogend, perfect voor intensieve trainingen en wedstrijden. Domineer de court en til je spel naar een hoger niveau met RØFF.

  Lees meer over tennis

 • Trailrunning

  Bereid je voor op elk avontuur met de Amazing Sleeve Socks van RØFF. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor trailrunning, met een unieke sleeve die vuil en steentjes buiten houdt. De merinowol zorgt voor een comfortabele en droge ervaring, zelfs op de ruigste terreinen. Verleg je grenzen en ontdek nieuwe paden zonder concessies te doen aan comfort en bescherming.

  Lees meer over trailrunning