• Scoor met grip

  Voetbal, wereldwijd de meest geliefde sport, is meer dan alleen een spel. Het is een passie die teamwork, snelheid en precisie vereist. In een sport waar elke draai, elke sprint, en elk schot telt, maakt de juiste uitrusting het verschil.

  Op het voetbalveld maken onze Grip Socks impact. Ontworpen om elke voetballer de controle en stabiliteit te geven die nodig is om te schitteren in de wedstrijd. Elk element is doordacht om jou met volledige zelfverzekerdheid elke situatie te laten trotseren, zodat je altijd en overal je beste spel kunt spelen.

 • Ultimate Grip

  Wij hebben twee soorten gripsokken ontwikkeld die essentieel zijn voor elke voetballer die streeft naar uitmuntentheid. De Ultimate Grip Sock en de Ultrasoft Organic Grip Sock zijn jouw geheim voor ongeëvenaarde prestaties.

  Onze gripsokken vormen de perfecte synergie tussen innovatieve grip en ongekende comfort. Dit maakt ze jouw ideale partner voor elk duel op het voetbalveld, of je nu speelt op een droge zomerdag, tijdens een verraderlijke regenbui, of op een bevroren ondergrond in de winter.

 • Maximale grip

  Uitgerust met slijtvaste siliconen en speciaal gripgaren voor onwrikbare stabiliteit en controle, ongeacht het weer of speeloppervlak.

 • Perfecte pasvorm

  Onze gripsokken sluiten naadloos aan op zowel je linker- als rechtervoet, waardoor slobberen en blaren worden voorkomen.

 • Comfort en duurzaamheid

  Gemaakt van gerecycled polyester voor milieubewuste duurzaamheid, combineren onze sokken comfort met langdurige prestaties, ideaal voor elke match.

Stap het voetbalveld op met RØFF en maak het verschil!

Topprestaties op het voetbalveld

Bekijk hoe een voetballer demonstreert wat RØFF Grip Socks op het veld kunnen betekenen. Zie in actie hoe onze sokken, met hun superieure grip en comfort, bijdragen aan betere prestaties. Ervaar het zelf en til je voetbalskills naar een hoger niveau.

Tips & tricks voor de perfecte voetbalwedstrijd

 1. Warm-up en stretching: Zorg voor een goede warming-up om je spieren op te warmen en je lichaam voor te bereiden op de inspanning. Stretching helpt blessures te voorkomen en je flexibiliteit te verbeteren.
 2. Oefen je techniek: Werk aan je dribbelvaardigheden, passing en schiettechniek. Goede technische vaardigheden kunnen het verschil maken op het veld.
 3. Teamwork: Communiceer met je teamgenoten en werk samen als een eenheid. Begrijp de tactieken en strategieën van je team om effectief samen te spelen.
 4. Mentale voorbereiding: Visualiseer je succes en blijf positief. Mentale focus en zelfvertrouwen zijn essentieel om op je best te presteren.
 5. Hydratatie en voeding: Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent en eet een lichte, energierijke maaltijd voor de wedstrijd. Vermijd zware, vette voeding vlak voor het spelen.
 6. Goede uitrusting: Investeer in hoogwaardige voetbalschoenen, ademende kleding en vooral in RØFF Socks. Onze sokken zorgen voor maximale grip, perfecte pasvorm en ultiem comfort, waardoor je optimaal kunt presteren.

They like it RØFF.