Reviews Sleeve Sock

4.7
Rated 4.7 out of 5 stars
Gebaseerd op 26 beoordelingen
Totaal 5 ster beoordelingen: 19 Totaal 4 ster beoordelingen: 6 Totaal 3 ster beoordelingen: 1 Totaal 2 ster beoordelingen: 0 Totaal 1 ster beoordelingen: 0
26 beoordelingen
 • Nolfke
  Geverifieerde reviewer
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  15 uur geleden
  Amazing socks!

  ik gebruikte The Amazing Sleeve Sock voor mijn eerste Coast Walk 80km op 11 mei 2024. Super tevreden!!! Geen korreltje zand in mijn halfhoge schoenen! Daardoor vond ik het niet nodig om gedurende de trip mijn schoenen los te maken. Ook de sokken zelf zijn super voor zo'n lange afstand want geen enkele klacht aan mijn voeten. Zelf geen verhit gevoel. Super! Ideale sokken voor trails op een zandige ondergrond. 😊👌

 • Sandra L.
  Geverifieerde koper
  Rated 3 out of 5 stars
  1 week geleden
  Leuke sok

  Ik vind het een super principe maar helaas blijven ze bij mijn lage wandelschoenen niet zitten en trekt het steeds omhoog waardoor de functie van de mouwsok zijn nut verliest. De sok op zich zit super comfortabel.

  RS Profielafbeelding voor RØFF Socks
  RØFF Socks
  4 dagen geleden

  Beste Sandra L.,

  Bedankt voor uw recensie over de Amazing Sleeve Sock. We zijn blij te horen dat u de sok comfortabel vindt. Tegelijkertijd betreuren we dat de sok niet optimaal functioneert bij uw lage wandelschoenen. Als u in de toekomst de kans heeft om de sokken te dragen bij hoge wandelschoenen, zal u vast de magie van de perfecte wandelsok bevestigen.

  Uw feedback is waardevol voor ons. We zullen deze informatie delen met ons ontwerpteam om te onderzoeken hoe we het product kunnen optimaliseren voor verschillende soorten wandelschoenen. Onze prioriteit is om producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

  Nogmaals hartelijk dank voor uw eerlijke mening. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als tevreden klant.

  Met vriendelijke groet,
  [Naam Bedrijf]

 • Gertie E.
  Geverifieerde koper
  Ik raad dit product aan
  Rated 5 out of 5 stars
  1 week geleden
  Zeer tevreden

  Super handig systeem ! Eindelijk gedaan met die vervelende steentjes in mijn wandelschoenen ! Sokken zijn ook van goede kwaliteit.

 • Marc T.
  Geverifieerde koper
  Ik raad dit product aan
  Rated 4 out of 5 stars
  3 weken geleden
  Bijna perfect

  Sokken zijn van goede kwaliteit enkel jammer dat het niet lukt bij lage schoenen. Bij mijn hoge schoenen blijft alles mooi op zijn plaats zitten.

 • Katia D.
  Geverifieerde koper
  Ik raad dit product aan
  Rated 4 out of 5 stars
  4 weken geleden
  Tevreden

  Zit comfortabel en geen steentjes of zand meer in de schoenen.

  Super

Beoordelingen geladenBeoordelingen toegevoegd